Over Eco-Company

Wij zijn Sybren en Rianne.


Wij zijn gepassioneerde ondernemers die samen Eco-Company hebben opgericht. Ons bedrijf is gebaseerd op een diepgaande verbintenis met duurzaamheid en het  milieubewustzijn. Wij streven ernaar om ecologische oplossingen te bieden voor verschillende behoeften in de samenleving.

Met onze focus op milieuvriendelijke producten en diensten, streven wij ernaar om een positieve impact te hebben op het milieu en tegelijkertijd bij te dragen aan een groenere toekomst. Wij geloven in het belang van verantwoordelijkheid nemen voor onze planeet en willen anderen inspireren om ook actie te ondernemen. 

Door innovatie en samenwerking met partners die dezelfde waarden delen als ons, is Eco-Company uitgegroeid tot een voorloper op het gebied van duurzame producten. Wij hopen onze visie op een duurzamere wereld verder te verspreiden en een positieve verandering teweeg te brengen.

Tijden veranderen en onze samenleving wordt steeds milieubewuster. Overal om ons heen zie je steeds meer initiatieven voor duurzame projecten. Ook artikelen worden steeds duurzamer, wat ons erg blij maakt. Maar toch kost het ons als bewuste consument nog steeds erg veel moeite om op een één plek een mooi en compleet aanbod in ecologisch verantwoorde artikelen te vinden. Met deze gedachte en uitgangspunt wordt in 2020 Eco-Company geboren.


Wij van Eco-Company houden de schakels tussen fabrikant en u als consument zo klein mogelijk. Wij vinden het bijvoorbeeld onnodig om een product meerdere malen te vervoeren naar tussenhandelaren en groothandels. Of om een product opnieuw te verpakken in een mooiere verpakking die toch weggegooid word. Dit heeft allemaal ook nog eens veel effect op het milieu.


Wij streven naar een zo’n klein mogelijke voetafdruk op onze planeet. Hierbij denken we aan duurzame productie, duurzaam transport en gerecycled verpakkingsmateriaal.

Plastic

Wij zijn tegen het overmatig gebruik van plastic. Uiteraard begrijpen we dat je in sommige situaties niet om plastic heen kunt. Gelukkig zijn er voldoende gerecyclede plastic-varianten die we hiervoor kunnen gebruiken.


Wij doen er alles aan om plasticgebruik zoveel mogelijk uit te sluiten uit het gehele proces van onze producten.

Bamboe

Bamboe wordt voor verschillende huishoudelijke producten gebruikt. Bamboe kan zowel gebruikt worden gadgets, kleding, meubels, muziekinstrumenten, papierproductie en bijna alle overige huishoudelijke producten. Dit maakt bamboe tot één van de meest gebruikte en veelzijdige planten op onze planeet.