Bath glove washand sisal

5,95

Deze ecologisch verantwoorde sisal washand wordt gemaakt van sisal dat wordt gewonnen uit de bladeren van plantensoorten die tot het geslacht Agave behoren.

Artikelnummer: EB002 Categorieën: ,

Sisal washand

Deze ecologisch verantwoorde sisal washand wordt gemaakt van sisal dat wordt gewonnen uit de bladeren van plantensoorten die tot het geslacht Agave behoren. door de structuur van sisal geeft dit nadat dit is verwerkt tot washand een zeer ligt schurende reinigende werking.

Voordelen

  • 100% natuurlijk
  • biologisch afbreekbaar
  • herbruikbaar
  • vegan
  • verwijdert dode huidcellen
  • draagt bij aan een plasticvrij leven

Details

  • lengte: 21 cm
  • breedte: 16 cm
  • dikte: 1,5 cm
  • volledig sisal

Hoe werkt de washand?

Een nieuwe sisal washand kan vrij ruw aanvoelen. door deze te bevochtigen met lauw/warm water zal deze soepel en heerlijk zacht worden. Tevens kan een nieuwe washand een plantaardig olie achtige geur bevatten. Dit is totaal niet schadelijk en geeft geen geur af. U kunt deze washand uitstekend gebruiken in combinatie met douchegel of nog beter een milieuvriendelijke shampoo bar. Na gebruik spoelt u de washand goed uit en hangt u deze te drogen. De structuur van sisal geeft deze natuurlijke washand een ligt scrubbende werking. Het verwijdert dode huidcellen en zorgt bij langdurig gebruik voor een heerlijke zachte huid.

U kunt deze washand in de wasmachine reinigen (maximaal 40 graden), Wij raden aan om deze op natuurlijke wijze te laten drogen.

Oorsprong en verwerking:

Deze washanden worden gemaakt van de bladeren afkomstig van plantensoorten uit het geslacht Agave. De bladeren worden geweven tot sisal draad die vervolgens worden verwerkt tot deze ecologische plantaardige washand.

Helpt u mee aan een plasticvrije wereld? ‘What I stand for, is what I stand on’

Voordelen van de washand

De huid is een gevoelig onderdeel van het lichaam. Het is ook het eerste wat direct met de buitenlucht en andere prikkels in aanraking komt. Hierdoor is het belangrijk dat de huid zeer goed wordt verzorgt. In West-Europa lopen we voorop in hygiëne en dit is direct zichtbaar in de levensverwachting. Aangezien de huid een kwetsbaar orgaan is van het lichaam is het verstandig hier verzorgt en met aandacht mee om te gaan.

Hiervoor is de washand. Deze zorgt voor extra verfijnde aandacht voor de huid en heeft als voordelen dat het minder vermoeiend, pijnlijk en droog is voor de huid. Samen met een 100% natuurlijke zeep is het verzorgen van de huid een feest voor het lichaam. Een verzorgd lichaam zorgt voor frisheid waardoor ook stress kan worden verminderd.

Afmetingen 21 × 16 × 1,5 cm
hardheidsgraad douchesponzen

Zacht

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bath glove washand sisal” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *