Douchesponzen

Toont alle 14 resultaten

Douchesponzen

Douchespons kopen? In ons assortiment vind je verschillende biologische douchesponzen en washanden die gemaakt zijn van sisal, de Luffa plant en Konjac wortel. Deze producten voor in de douche en bad zijn allen ecologisch verantwoord en dragen bij aan een plasticvrij leven, doordat ze gemaakt zijn van 100% natuurlijke en biologisch afbreekbare materialen.

Bekijk de verschillende douchesponzen uit ons assortiment en bestel de douchespons naar wens. Bestel je hem voor 12:00 ’s middags? Dan verzenden we hem dezelfde dag nog. Bestellingen met een orderwaarde boven de € 25-, worden gratis verzonden.

Biologische douchespons

Wanneer jij je lichaam verzorgt onder de douche, wil je natuurlijk wel dat je dat op een duurzame en milieuvriendelijke manier doet. Bijvoorbeeld met gebruik van onze bars, maar ook met gebruik van een speciaal hiervoor gemaakte spons. Iedere douchespons uit ons assortiment is biologisch en draagt bij aan een duurzamere wereld. Wij treven namelijk naar een zo klein mogelijke voetafdruk op onze planeet. Zodoende staan we garant voor duurzaam transport, duurzame productie van de spons en 100% gerecycled verpakkingsmateriaal.

Waarom kiezen voor een biologische douchespons van Eco-Company?

  • 100% natuurlijk
  • Biologisch afbreekbaar
  • Herbruikbaar
  • Vegan
  • Verwijdert dode huidcellen
  • Draagt bij aan een plasticvrij leven

Bladeren van plantensoorten

De meeste douchesponzen uit ons assortiment zijn gemaakt van een materiaal dat gewonnen wordt uit bladeren van plantensoorten, zoals bladeren van planten die behoren tot de Agave, zoals de Sisal plant. Maar ook van de Kojac wortel. Deze zijn afkomstig van de aorphophallus plant. Doordat deze wortel over een typerende poreuze structuur beschikt, is de wortel zeer geschikt voor gebruik als zijdezachte douchespons.

Gebruik

De sponzen zijn heel gemakkelijk in gebruik. Voordat je hem voor de eerste keer gebruikt maak je hem even nat met lauw of warm water. Een nieuwe spons kan namelijk nog wat ruw aanvoelen. Vervolgens gebruik je hem bijvoorbeeld met een van onze producten voor in de badkamer, zoals een body bar. Door de structuur van de douchespons, geniet je van een licht scrubbende werking. Ben je klaar met douchen? Spoel en knijp de spons grondig uit en hang hem te drogen, zodat hij van binnen goed kan drogen.

Het is mogelijk om de spons in de wasmachine te reinigen op maximaal 40 graden. Doe hem niet in de wasmachine, we raden namelijk aan om hem op een natuurlijke manier te laten drogen. Op deze manier blijft hij in optimale staat en kun je de douche spons nog vaak gebruiken onder de douche.

Bekijk het assortiment en bestel

Bekijk ons assortiment aan biologische douchesponzen en plaats een bestelling in de webshop. Wanneer je voor 12:00 ’s middags een bestelling plaatst, zorgen wij ervoor dat de spons dezelfde dag nog verzonden wordt. Iedere bestelling wordt verzonden in een doos die gemaakt is van 100% gerecycled materiaal. Is de orderwaarde van jouw bestelling hoger dan € 25-, Dan hoef je geen verzendkosten te betalen. Wel zo prettig.

Heb je een vraag over een douche spons, of over een van de andere producten uit ons assortiment? Geen probleem, we helpen je graag verder. Neem gerust contact met ons op. Bel naar 06-19131745 of laat je vraag en contactgegevens achter in het contactformulier.