Rug scrubbers

Toont alle 8 resultaten

Rug Scrubbers kopen

Rug scrubber kopen? In ons assortiment vind je verschillende biologische rug scrubbers en rugborstels die gemaakt zijn van sisal, de Luffa plant en bamboe. Deze producten zijn bedoeld voor gebruik in de douche en/of bad. Deze rug scrubbers en borstels zijn allemaal ecologisch verantwoord en dragen bij aan een plasticvrij leven, doordat ze gemaakt zijn van 100% natuurlijke en biologisch afbreekbare materialen.

Ecologische rug scrubber
Als je een douche neemt wil je natuurlijk wel gebruik maken van milieuvriendelijke producten. Dit kan je doen met onze bodybars, shampoo bars aangevuld met de duurzaam geproduceerde rugscrubbers. Wij streven naar een schone en plasticvrije samenleving. Hierdoor staan we garant voor duurzaam transport, duurzame productie van onze artikelen. Tevens is ons verpakkingsmateriaal voor 100% gerecycled.

  • Voordelen van een ecologische rug scrubber
  • 100% natuurlijk
  • Biologisch afbreekbaar
  • Herbruikbaar
  • Vegan
  • Verwijdert dode huidcellen
  • Draagt bij aan een plasticvrij leven

Onze Rug scrubbers

De meeste rugscrubbers in ons assortiment zijn gemaakt van bladeren of vruchten. Deze bladeren en vruchten komen van de planten die behoren tot de Agave, zoals de Sisal plant. Door de structuur van de bladeren en vruchten zijn deze uitstekend geschikt als scrubber.

Gebruik van een rug scrubber

De rug scrubbers en rugborstel zijn heel gemakkelijk in gebruik. De loofah scrubber moet je voor de eerste keer gebruikt maak je hem even nat met lauw of warm water. Een nieuwe spons kan namelijk nog wat ruw aanvoelen. Hierna zal de scrubber iets dikker en zachter worden en is deze klaar voor gebruik. Onze rugscrubbers zijn perfect te gebruiken in combinatie met een bodybar. Als je klaar bent met douchen spoel dan de zeepresten uit de spons. Knijp hem uit en laat hem drogen.

De rugscrubbers kunnen worden gereinigd in de wasmachine op maximaal 40 graden. Wij raden aan deze vervolgens op natuurlijke wijze te laten drogen. Als u de scrubber in de wasdroger doet kan het scrubgedeelte vervormen. Op deze manier blijft hij in optimale staat en kun je de douche spons nog vaak gebruiken onder de douche.

Bekijk het assortiment en bestel

Bekijk ons assortiment van ecologische rugscrubbers en plaats een bestelling in de webshop. Als je voor 12:00 ’s middags een bestelling plaatst, sturen wij de scrubber dezelfde dag nog naar je op. Al de bestellingen worden verzonden in een doos die gemaakt is van 100% gerecycled materiaal. Als je voor meer dan € 25,- besteld wordt je bestelling gratis afgeleverd.

Wil je iets weten over de rug scrubber of een ander artikel uit ons assortiment neem dan gerust contact op via het contactformulier of bel naar 06-19131745.