Haarborstels

Toont alle 7 resultaten

Bamboe borstel van Eco-Company bestellen

Bamboe borstel of kam kopen? Bij Eco-Company kun je duurzame producten bestellen, waaronder de populaire bamboe borstel. Een bamboe haarborstel zorgt ervoor dat je haar op een milieuvriendelijke manier gezond blijft, zonder gebruik van plastic en dierenhaar. Met gebruik van deze borstel kan je probleemloos klitten verwijderen en je haren stijlen, zonder dat jij je zorgen hoeft te maken om het gebruik van plastic en zwijnenhaar. In het assortiment van Eco-Company vind je bamboe borstels in verschillende vormen, en formaten. Bekijk alle borstels uit ons assortiment en kies de haarborstel die bij jou past.

Bamboe haarborstel

Een bamboe haarborstel is vandaag de dag een zeer populaire keuze, omdat hij plasticvrij is en er geen dierenhaar in verwerkt is. Bovendien zorgt het borstelen met een bamboe haarborstel ervoor dat je haar gezond blijft. De ronde uiteinden van de pennetjes masseren de hoofdhuid, waardoor de hoofdhuid zachtjes gestimuleerd wordt. Daardoor is er minder sprake van haarbreuk en haaruitval én bestaat de kans dat de haargroei zelfs gestimuleerd wordt. Het resultaat? Een bamboe haarborstel die niet alleen vriendelijk is voor je haar, maar ook voor dier en natuur. Win-win!

De voordelen van een bamboe borstel op een rij:

  • Verantwoord alternatief voor een plastic haarborstel
  • Vegan
  • Milieuvriendelijk
  • Goed voor je haar
  • Zero waste
  • Antibacterieel
  • Biologisch afbreekbaar

Met de hand gepolijst en afgeronde bamboeharen

De grondstof bamboe is zeer geschikt voor gebruik in allerlei gebruiksvoorwerpen, omdat deze plant iedere dag maximaal 1,6 meter groeit. Doordat de polijstlaag die tijdens het afwerkingsproces aangebracht wordt met de hand wordt aangebracht, is geen enkele bamboe borstel hetzelfde. Zoals je ziet, beschikken de borstels over afgeronde bamboeharen. Deze haren zorgen ervoor dat de hoofdhuid gemasseerd en gestimuleerd wordt, wat uiteindelijk een positief effect kan hebben op de haargroei. Doordat bamboe een licht materiaal is, wordt het kamgemak geoptimaliseerd en ligt de haarborstel goed in de hand.

Bestel een bamboe haarborstel in de webshop

Wil jij je haren graag op een verantwoorde manier borstelen, met het oog op gezond haar en het milieu? Bekijk dan de verschillende bamboe borstels uit het assortiment van Eco-Company, doe de borstel naar wens in de winkelmand en plaats een bestelling in de webshop. Voor het volledig duurzaam verzorgen van je haar, kun je ook kijken naar een shampoo bars, bijvoorbeeld de shampoo bar Lavendel & Munt.

Wanneer je voor 12:00 een bestelling plaatst, wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden. Besteed je meer dan € 25-, in de webshop? Dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Wel zo prettig!

Neem gerust contact op wanneer je vragen hebt over een product uit de webshop of over bijvoorbeeld de verzending van een bodycare product. Je kunt contact opnemen door je vraag en contactgegevens achter te laten in het contactformulier. Vervolgens nemen we zo snel mogelijk contact met je op voor het verschaffen van meer informatie.