Shampoo bars

Resultaat 1–15 van de 33 resultaten wordt getoond

Je haar wassen met een shampoo bar? Misschien heb je dit wel eens overwogen. Een shampoo bar is een bar in een vaste vorm, zonder plastic. Het gebruik van deze bar is dus een stuk milieuvriendelijke dan het gebruik van een normale shampoo. Wij verkopen shampoo bars in heerlijke geuren, waaronder bosbes, rozen en kaneel. Bekijk de bars uit ons assortiment en plaats een bestelling in de webshop van Eco-Company.

Shampoo bar

Zoals we vertelden is een shampoo bar een stuk zeep waarmee jij je haar wast. Je kunt de shampoo bar eigenlijk zien als een shampoo, maar dan in vaste vorm. De reguliere vloeibare shampoos waar de meeste mensen hun haren mee wassen, bestaan voor een groot deel uit water en conserveringsmiddelen. De conserveringsmiddelen zorgen ervoor dat het bederft, de sulfaten in de shampoo zorgen ervoor dat de shampoo goed schuimt. Echter zijn deze middelen niet goed voor je haar, maar ook niet voor het milieu. De shampoo bars die wij verkopen bevatten nagenoeg geen verpakkingsmateriaal, water, conserveringsmiddelen én sulfaten. Het gebruik van een shampoo bar is beter voor je haar, en voor het milieu.

1 bar = 3-4 shampooflessen

Wist je dat 1 shampoo bar gelijk staat aan 3-4 shampooflessen, oftewel ongeveer 80 wasbeurten? Shampoo bars zijn dus een zeer goed alternatief voor de wegwerp shampoofles die je bij de plaatselijke drogist koopt. Op deze manier draag je bij aan een milieubewust leven en heb je tegelijkertijd meer plek over in de voorraadkast. Met een shampoo bar kan je immers heel vaak je haar wassen! Ideaal, nietwaar?

Bars in verschillende soorten

Wij verkopen verschillende soorten shampoo bars, waaronder voor droog en krullend haar. Wat vind je bijvoorbeeld van een shampoo bar met bosbes? Deze shampoo bar is geschikt voor ieder haartype en reinigt je haar op een milde manier, waardoor hij geschikt is om iedere dag te gebruiken. Bovendien beschikt de shampoo bar over een heerlijk zoete geur. De rozen shampoo bar is speciaal ontwikkeld voor mensen met droog haar. Hij is verzorgend, heeft een positieve werking op droog haar en beschikt over een heerlijke rozengeur. Naast shampoo bars in de geur bosbes en rozen, verkopen we onder andere ook shampoo bars in de geuren thee, houtskool, sinaasappel, lavendel, coconut milk en argan olie. Bekijk de verschillende soorten bodycare in ons assortiment.

Bestel een shampoo bar in de webshop

Koop je liever een shampoo bar, dan 3-4 flessen reguliere shampoo die slecht zijn voor het milieu en ruimte innemen in de kast? Bekijk de verschillende shampoo bars uit ons assortiment en plaats een bestelling in de webshop. Wanneer je voor 12:00 een bestelling plaatst, wordt je bestelling dezelfde werkdag nog verzonden. Meer weten over Eco-Company en de producten die we verkopen? Laat je vraag en contactgegevens achter in het contactformulier. Vervolgens komen we zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie.