Tandenborstels

Toont alle 3 resultaten

Bamboe tandenborstels kopen

Bamboe tandenborstels kopen? Deze kun je vinden in onze webshop. Wij hebben verschillende duurzame tandenborstel. Deze ecologische tandenborstels dragen bij aan een plasticvrij leven. Dit omdat ze gemaakt zijn van de bamboeplant.

Bekijk onze verschillende opties en bestel de tandenborstel die bij je past. Wij zullen ervoor zorgen dat iedere bestelling die voor 12:00 uur wordt gedaan, dezelfde dag nog wordt verzonden. Bestellingen met een orderwaarde boven de €25,- worden zelfs gratis verzonden.

Duurzame tandenborstel

Als je je lichaam aan het verzorgen bent tijdens het tandenpoetsen, is het natuurlijk extra mooi meegenomen als je weet dat je duurzaam bezig bent. Deze milieuvriendelijke manier van tandenpoetsen draagt bij aan een duurzame wereld. Wij van Eco-Company zullen er alles aan doen om onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te maken. Zodoende staan wij gerant voor een duurzaam transport, duurzame productie en zullen we het gebruik van verpakkingsmateriaal zo klein mogelijk proberen te houden.

Waarom een duurzame tandenborstel?

  • Milieuvriendelijk
  • Recyclebaar
  • Draagt bij aan een plasticvrij leven
  • Herbruikbaar
  • Biologische afbreekbaar
  • Vegan

Waarom een tandenborstel gemaakt van bamboe?

Een bamboe plant groeit tot wel 1 meter per dag en is daarom zeer geschikt als grondstof voor allerhande gebruiksvoorwerpen. Dit is ook de reden waarom ook in Europa er steeds meer gebruik wordt gemaakt van de bamboe plant. Een heel groot voordeel voor de planeet is dat er geen  pesticiden nodig zijn om insecten, virussen, onkruid of schimmels te bestrijden. Dit komt doordat de bamboe plant eigenlijk een grassoort is. Gras heeft als voordeel dat het scherp is. Bamboe is in de graswereld een extra scherpe variant die er gewoon voor zorgt dat jong onkruid kapot wordt gesneden door de snelle groei van de bamboe zelf.

Gebruik van de tandenborstel

Tandartsen adviseren om tandenborstels om de 3 maanden te vervangen.  Het maakt hierbij niet uit om wat voor tandenborstel het gaat. Bamboe, elektrisch of plastic. In de praktijk blijkt dat mensen 2 tandenborstels per jaar gebruiken. Als iedereen in de wereld zich aan de richtlijnen van de tandartsen zal houden zullen er pas jaar 23 miljard tandenborstels worden  weggegooid. Helaas gebruikt ongeveer 90% van de wereld een plastic tandenborstel. Er is dus nog een hoop te winnen. Gebruik om de 3 maanden een nieuwe bamboe tandenborstel en je draagt bij aan een betere wereld. Alleen samen krijgen we plastic de wereld uit.

Bekijk het assortiment bamboe tandenborstels

Bekijk ons assortiment aan biologische douchesponzen en plaats een bestelling in de webshop. Wanneer je voor 12:00 ’s middags een bestelling plaatst, zorgen wij ervoor dat jouw bestelling dezelfde dag  nog verzonden wordt. Iedere bestelling wordt verzonden in een doos die gemaakt is van 100%  gerecycled materiaal. Is de orderwaarde van jouw bestelling hoger dan €25-, dan hoef je geen verzendkosten te betalen. Wel zo prettig.

Heb je een vraag over de bamboe tandenborstels, of over een van de andere producten uit ons assortiment? Geen probleem, we helpen je graag verder. Neem gerust contact met ons op. Bel naar 06-19131745 of laat je vraag en contactgegevens achter in het contactformulier.