Make-up pads

Toont alle 4 resultaten

Make-up pads kopen

Wil je herbruikbare make-up pads kopen? Het verwijderen van make-up wordt vaak gedaan met wegwerp producten. Gelukkig hebben we  tegenwoordig een milieuvriendelijke variant. Onze bamboe make-up pads. Ze zijn duurzaam, mooi, zacht,  vrolijk en werken beter dan de bekende wattenschijfjes. Benieuwd hoeveel wattenschijfjes u kunt  besparen per jaar?

Hoeveel wattenschijfjes bespaar je met onze bamboe make-up pads?

Niet iedere dag is een make-up dag, maar mocht er make-up zijn aangebracht dan zijn er vaak meerdere wattenschijfjes nodig om alle make-up mooi en goed te verwijderen. Gemiddeld genomen gebruiken we 2 tot 4 wattenschijfjes per dag. Dit komt neer op 700 tot 1500 wattenschijfjes per jaar. Helaas houdt het daarbij nog niet op. De meeste wattenschijfjes zijn voorzien van een stofje wat het wattenschijfje zachter maakt. Dit is echter geen milieuvriendelijk stofje.

Wasbare make-up pads

Onze wasbare make-up pads zijn gemaakt van bamboe, wat betekent dat deze pads recyclebaar zijn. Dit is niet het geval bij de traditionele wegwerp pads. Als de pads aan het eind van hun levensduur zijn, na ongeveer vijf jaar, kun je ze met een gerust hart weggooien. De pads zijn namelijk niet schadelijk voor het milieu.

De oplossing

Gelukkig is de oplossing heel simpel. Gebruik onze pads die gemiddeld 5 jaar meegaan. Hiermee bespaar je dus tot 7500 vieze wattenschijfjes, wat ook weer veel geld scheelt. Onze herbruikbare make-up pads zijn gemaakt van 100% bamboe katoen of van 80% bamboe en 20% bio katoen. OP deze manier zorgen we ervoor dat niet alleen de pads gemaakt zijn van goede duurzame stoffen, ook werken wij samen met een producent die samen werkt met Edan Reforestation Projects.

Edan Reforeststation Project

Deze organisatie is een non-profit organisatie die sinds 2004 bezig is om bomen te planten in inmiddels 9 verschillende landen in de wereld. Aangezien de focus bij alleen bomen planten is gaat dit zeer voorspoedig en hebben ze al 716.030.971 bomen weten te planten in 9 landen.

Voordelen van onze duurzame make-up pads

  • Verantwoord alternatief voor de wegwerp wattenschijfjes
  • Herbruikbaar
  • Wasbaar
  • Recyclebaar
  • Draagt bij aan een plasticvrij leven
  • 100% duurzame materialen
  • Doorsnede 8cm

Financiële besparing

Bij een gemiddeld gebruik van 3 wattenschijfjes per dag zullen we 1095 wattenschijfjes per jaar nodig hebben. Op het moment van schrijven kosten wattenschijfjes €2,09 voor 1080 stuks bij een bekende drogisterij. Wij zullen dus pakken per jaar moeten kopen voor een totaal bedrag van €20,90 per jaar. In 5 jaar tijd zal dit dus een bedrag zijn van €104,50. Onze herbruikbare en milieuvriendelijke schijfjes zijn al verkrijgbaar voor € 9,95. Een flinke besparing dus.

Bekijk het assortiment en bestel uw bamboe makeup pads

Bekijk ons assortiment aan biologische bamboe make-up pads en plaats een bestelling in de webshop. Wanneer je voor 12:00 ’s middags een bestelling plaatst, zorgen wij ervoor dat de spons dezelfde dag nog verzonden wordt. Iedere bestelling wordt verzonden in een doos die gemaakt is van 100% gerecycled materiaal. Is de orderwaarde van jouw bestelling hoger dan €25-, Dan hoef je geen verzendkosten te betalen. Wel zo prettig.

Heb je een vraag over een douche spons, of over een van de andere producten uit ons  assortiment? Geen probleem, we helpen je graag verder. Neem gerust contact met ons op.  Bel naar 06-19131745 of laat je vraag en contactgegevens achter in het  contactformulier.