Rietjes

Toont alle 3 resultaten

Duurzame rietjes voor een beter milieu

Bij ons vind je een breed assortiment aan duurzame rietjes, waaronder roestvrijstalen rietjes en bamboe rietjes. Onze rietjes zijn niet alleen goed voor het milieu, maar ook nog eens stijlvol en van hoge kwaliteit. Met onze rietjes kun je genieten van je favoriete drankjes zonder je zorgen te maken over het milieu.

Hoogwaardige roestvrijstalen rietjes in verschillende maten

Onze roestvrijstalen rietjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten en zijn daarom geschikt voor allerlei soorten drankjes, zoals frisdrank, smoothies en cocktails. Deze rietjes zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en zijn daarom duurzaam en gaan lang mee. Daarnaast zijn ze ook nog eens vaatwasmachinebestendig en gemakkelijk schoon te maken.

Bamboe rietjes: een milieuvriendelijk alternatief

Naast onze roestvrijstalen rietjes bieden wij ook bamboe rietjes aan. Bamboe is een duurzaam en hernieuwbaar materiaal en daarom een milieuvriendelijk alternatief voor plastic rietjes. Onze bamboe rietjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten en zijn geschikt voor allerlei soorten drankjes.

Waarom kiezen voor onze duurzame rietjes?

Onze duurzame rietjes zijn niet alleen goed voor het milieu, maar ook nog eens stijlvol en van hoge kwaliteit. Daarnaast zijn ze herbruikbaar en gaan ze lang mee, waardoor je geld bespaart en tegelijkertijd bijdraagt aan een duurzame levensstijl. Bovendien zijn ze gemakkelijk schoon te maken en kunnen ze in de vaatwasser.

Gebruiksgemak en onderhoud van onze rietjes

Onze rietjes zijn niet alleen duurzaam en stijlvol, maar ook nog eens gemakkelijk in gebruik. De rietjes zijn geschikt voor allerlei soorten drankjes en kunnen keer op keer opnieuw worden gebruikt. Na gebruik kun je de rietjes gemakkelijk schoonmaken met de bijgeleverde borstel of in de vaatwasser plaatsen.

Waarom is het belangrijk om duurzame rietjes te gebruiken?

Het gebruik van plastic rietjes draagt bij aan de enorme hoeveelheid plastic afval in onze oceanen en het milieu. Plastic rietjes breken niet af en kunnen vele jaren in het milieu blijven, wat een enorme bedreiging vormt voor dieren en hun leefomgeving. Door over te stappen op duurzame rietjes, zoals roestvrijstalen rietjes en bamboe rietjes, verminderen we de hoeveelheid plastic afval en dragen we bij aan een duurzamere toekomst voor onze planeet.

Bekijk het assortiment en bestel

Bekijk ons assortiment aan duurzame rietjes en plaats een bestelling in de webshop. Wanneer je voor 12:00 ’s middags een bestelling plaatst, zorgen wij ervoor dat de spons dezelfde dag nog verzonden wordt. Iedere bestelling wordt verzonden in een doos die gemaakt is van 100% gerecycled materiaal. Is de orderwaarde van jouw bestelling hoger dan € 25-, Dan hoef je geen verzendkosten te betalen. Wel zo prettig.

Heb je een vraag over een douche spons, of over een van de andere producten uit ons assortiment? Geen probleem, we helpen je graag verder. Neem gerust contact met ons op. Bel naar 06-19131745 of laat je vraag en contactgegevens achter in het contactformulier.