Body scrubs

Toont alle 10 resultaten

Body scrub

Body scrub kopen? Een body scrub wordt gebruikt voor het verwijderen van dode huidcellen. In het assortiment van Eco-Company vind je vele bodyscrubs die gemaakt zijn van natuurlijke ingrediënten, denk hierbij aan een koffie scrub of een avocado scrub. Maar ook een bamboe scrub borstel vind je in ons assortiment. Bekijk de body scrubs uit ons assortiment en plaats een bestelling in de webshop. Wanneer je voor 12:00 een bestelling plaatst, wordt deze dezelfde dag nog verzonden.

Body scrub van natuurlijke ingrediënten

Een body scrub wordt ook wel een lichaamsscrub genoemd. Dit is een scrub die dode huidcellen verwijdert, waardoor er weer plaats wordt gemaakt voor nieuwe huidcellen. Zodoende herstelt de balans van de huid en wordt je huid zachter en egaler. Wanneer je de body scrub regelmatig gebruikt, kun je zelfs een fluweelzachte huid ervaren. Er bestaan heel veel verschillende soorten bodyscrubs, waaronder bodyscrubs die geheel op basis azijn van suiker en zout. In onze duurzame webshop kun je verschillende soorten natuurlijke bodyscrubs kopen.

Van een koffie scrub tot een sinaasappel scrub

In ons assortiment vind je verschillende soorten body scrubs die stuk voor stuk gemaakt zijn van 100% natuurlijke ingrediënten. Vind je de geur van koffie bijvoorbeeld lekker? Dan zou je kunnen kiezen voor een body scrub op basis van koffie. Deze scrubs kalmeren en voeden de huid, verwijderen dode huidcellen en beschikken over een heerlijke geur. Of ben je juist fan van een frisse citrusgeur? Wellicht is de sinaasappel bodyscrub dan precies waar jij naar op zoek bent. Deze pot bevat 500 gram bodyscrub , ruikt de huid mild en heeft een heerlijke frisse geur. Echter hoef je voor het scrubben van de huid niet per se gebruik te maken van een scrub in een potje. Je kan ook op een andere manier scrubben.

Voeten scrubben met een scrub borstel

Je kunt voor het scrubben van de huid van je voeten ook gebruik maken van een scrub borstel. De scrub borstel die wij verkopen is geheel gemaakt van bamboe en zorgt ervoor dat je gemakkelijk je voeten kunt verzorgen. Met de scrubsteen kun je eelt verwijderen, met de zachte borstel reinig jij je voeten.

Hoe vaak moet ik scrubben?

Maar hoe vaak moet je gebruik maken van een body scrub? Hoe vaak aangeraden wordt om te scrubben, is geheel afhankelijk van je huid. Heb je een droge huid? Dan raden we aan om eens per maand een body scrub te gebruiken. Wanneer je een gewone huid hebt, voldoet eens per week. Als je een wat vette huid hebt, kan het geen kwaad om maximaal twee keer per week zacht te scrubben. Scrub altijd zachtjes en zet weinig druk op de huid, zodat de huid niet beschadigd raakt.

Bekijk de bodyscrubs uit ons assortiment

Bekijk de verschillende body scrubs, body bars en andere body care uit het assortiment en plaats een bestelling in de webshop. Vervolgens wordt je bestelling zo snel mogelijk verzonden. Als je voor 12:00 een bestelling plaatst, wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden. Je kunt de body scrub dus al snel gebruiken! Heb je een vraag over de producten uit ons aanbod, of heb je een vraag over bijvoorbeeld de levertermijn? Neem gerust contact op met de klantenservice voor meer informatie.