Kokosnoot schaaltjes

Toont alle 3 resultaten

Kokosnoot schaaltjes kopen

Kokosnoot schaaltjes kopen? Goede keuze! Met een kokosnoot schaaltje van Eco-Company zorg je voor een milieuvriendelijk schaaltje, waar geen plastic bij komt kijken. Deze schaaltjes worden handgemaakt van een echte kokosnoot, waardoor ze biologisch afbreekbaar zijn. Elke kokosnoot is natuurlijk uniek, waardoor ook de schaaltjes per stuk uniek zijn.

De schaaltjes zijn zeer goed te gebruiken als kom voor het ontbijt of dessert, maar ze lenen zich perfect om plastic kommen te vervangen. Tevens geven ze een leuke uitstraling op tafel of in de kast in de keuken.

Coconut bowl bestellen bij Eco-Company

  • Voor 12 uur besteld, dezelfde dag verzonden;
  • Bij besteding vanaf €25,- betaat u geen verzendkosten;
  • Onze verzenddozen zijn van 100% gerecycled materiaal;
  • Ethisch geproduceerd en van de hoogste kwaliteit.

Plaats direct een bestelling op onze website voor een coconut bowl. Deze wordt dan zo snel mogelijk naar het opgegeven adres verzonden. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op!

Het reinigen van een coconut bowl

Daar de kokosnoot schaaltjes natuurproducten zijn, moeten ze op een net andere wijze gereinigd worden dan een plastic schaal. Wij adviseren namelijk om de kokosnoot schaaltjes niet in de vaatwasser te doen, om de levensduur van de kommen te verlengen. Je kunt de schaaltjes zeer eenvoudig afwassen met wat lauwwarm water en sop, maar het is ook mogelijk om ze gedurende 10 minuten in schoon water te koken.

Het weggooien van het kokosnoot schaaltje

Zodra een kokosnoot schaaltje kapot gaat, kun je deze gewoon weggooien bij het groen afval. In tegenstelling tot plastic, is kokosnoot een natuurproduct en wordt dit weer afgebroken in het afval. Het product zal weer verdwijnen en er blijft niets achter. Door te kiezen voor een kokosnoot schaaltje, verklein je de voetafdruk die je achterlaat op aarde.

De kokosnoot schaaltjes worden gemaakt van de schil van de kokosnoot. Deze wordt van de boom geplukt en de kokosmelk die er in zit, wordt verzameld voor menselijke consumptie. De schil wordt vaak vernietigd, maar deze kan zeer goed als schaaltje gebruikt worden. Op deze manier wordt het gerecycled en zijn er minder plastic kommen nodig in de wereld. Je kan jouw ontbijt of dessert hier in serveren, wat ook nog eens heel leuk staat op tafel. Elk gerecht dat je serveert in een kokosnoot schaaltje wordt een feestje!

Help jij mee aan een plasticvrije wereld?

Bestel dan direct de kokosnoot schaaltjes via onze website. Wij hebben tevens nog veel meer artikelen die bijdragen aan een duurzame wereld. Kijk gerust rond op onze website en bestel de producten naar jouw keuze. Heb je nog vragen over onze artikelen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over onze producten en duurzaamheid.