RVS keukengerei

Toont alle 9 resultaten

Keukengerei van RVS

Keukengerei van RVS kopen? Keukengerei is verkrijgbaar in verschilende materialen. Van plastic tot bamboe en natuurlijk RVS. RVS wordt veel gebruikt voor het produceren van kookgerei, doordat het geheel gemaakt is van staal dat niet roest. Zodoende kan dit keukengerei na gebruik gewoon gewassen worden in de vaatwasser. Wel zo gemakkelijk! In ons aanbod vind je verschillende soorten keukengerei van dit materiaal, waaronder een appelboor, dunschiller, garde, ijsschep of een aanzetstaal. Bekijk de verschillende soorten keukengerei uit onze webshop en plaats een bestelling. Wanneer je voor 12:00 een bestelling plaatst bij Eco-Company, wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Het juiste keukengerei

Wanneer je over het juiste keukengerei beschikt, wordt koken nog gemakkelijker. Maar niet alleen gemakkelijker, ook leuker en sneller. Denk hierbij aan allerlei soorten RVS kookgerei zoals een dunschiller, pizzasnijder, knoflookpers, dunschiller, garde, ijsschep… Vandaag de dag kiezen steeds meer mensen voor keukengerei dat gemaakt is van roestvrij staal, omdat het ook bij langdurig gebruik een goede levensduur heeft. Bovendien hoef je keukengerei van dit materiaal niet per se met de hand af te wassen, want het kan ook gewoon in de vaatwasser. Wanneer je geen vaatwasser hebt, voldoet afwassen met de hand uiteraard prima. We verkopen verschillende soorten keukengerei:

Aanzetstaal

Een aanzetstaal wordt ook wel een messenslijper genoemd en zorgt ervoor dat messen mooi scherp blijven. Zodoende blijven de messen in topconditie en verleng je de levensduur.

Appelboor

Een appelboor zorgt ervoor dat je het klokhuis van een appel gemakkelijk kunt verwijderen.

Blikopener

Met deze stijlvolle blikopener uit ons assortiment open je gemakkelijk flejses en blikjes. Doordat hij gemaakt is van roestvrij staal, blijft hij lang mooi.

Dunschiller

Wel eens een dunschiller gebruikt? Een dunschiller zorgt ervoor dat je gemakkelijker en sneller dan ooit aardappelen, groenten en fruit kunt schillen. Ideaal!

Garde

Ben je bezig met het bakken van pannenkoeken, of vier je binnenkort je verjaardag en wil je zelf aan de slag met het bakken van een taart? Met gebruik van een RVS garde is het mixen van het beslag zo gepiept

IJsschep

Niets is lekkerder dan een heerlijk bolletje ijs, misschien wel met wat fruit? Met gebruik van een kwalitatieve ijsschep maak je zonder problemen het perfecte bolletje. Precies zoals ze bij de ijssalon doen.

Knoflookpers

Knoflook wordt gebruikt in veel gerechten. Natuurlijk kun je gebruik maken van knoflookpoeder of de knoflookteentjes in hele kleine stukjes snijden, maar je kunt er ook voor kiezen om een knoflookpers te gebruiken. Op deze manier heb je in een handomdraai verse knoflook.

Pizzasnijder

Een pizzasnijder wordt ook wel een pizzaroller genoemd en zorgt ervoor dat jij pizza zonder te veel kracht te hoeven zetten, netjes in stukken kunt snijden. Uiteraard kun je hem ook gebruiken voor het snijden van andere soorten deeg.

Bekijk het RVS keukengerei uit ons assortiment

Bekijk het keukengerei van RVS uit ons assortiment en plaats een bestelling in de webshop. Doe je dat voor 12:00? Dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden en kun jij het keukengerei de volgende dag misschien al wel gebruiken in de keuken. Meer weten over de producten uit ons assortiment, of heb je een andere vraag? Neem gerust contact op met de klantenservice. Bekijk ook de actie producten!