Zeephouders

Toont alle 6 resultaten

Bamboe zeephouders kopen

Zeephouders kopen voor het bewaren van onze body bars, conditioner bars en shampoo bars? In het assortiment van Eco-Company vind je verschillende houders waar jij je zeep in kunt bewaren. Deze houders zijn ethisch geproduceerd en van de hoogste kwaliteit. Een zeephouder zorgt ervoor dat het zeepje zijn lekkere geur behoudt en na gebruik goed kan uitdrogen. In ons assortiment vind je zeephouders van bamboe in verschillende vormen. Van een Panda zeephouder tot een rechthoek, ronde of waterval variant.

Zeephouders van Bamboe

De zeephouders uit ons assortiment zijn milieuvriendelijk en zijn gemaakt van bamboe. Doordat de bamboe plant wel tot een meter per dag groeit, is deze grondstof zeer geschikt voor de productie van allerlei gebruiksvoorwerpen, bijvoorbeeld voor in de badkamer. Wij staan voor een verduurzaming van de wereld, door jou te voorzien van producten van de hoogste kwaliteit. Deze producten zijn minimaal belast door transport, energie en grondstofgebruik. Zodoende is een zeephouder van bamboe niet alleen mooi, maar draagt ook bij aan een plasticvrije wereld.

Waarom kiezen voor een zeephouder van bamboe?

  • 100% plastic vrij
  • 100% biologisch afbreekbaar
  • Vegan
  • Herbruikbaar
  • Milieuvriendelijk
  • Recyclebaar
  • Draagt bij aan een plastic vrij leven

Mooi en praktisch

De bamboe zeephouders zijn mooi, maar ook zeer praktisch. Doordat de zeephouders licht ingekeept zijn, blijft het zeepje goed in het zeepbakje liggen. Bovendien zijn de zeephouders in verschillende maten en soorten verkrijgbaar, waardoor je altijd een zeephouder vindt waar je bars perfect in kunt bewaren. Van een rechthoek zeephouder tot een ronde, waterval of panda zeephouder. Let er echter wel op dat je de zeephouder op een droge plek plaatst. Wanneer je de zeephouder op een vochtige plek plaatst, smelten de bars gauw. Dat is natuurlijk zonde!

Bestel een zeepbakje in de webshop

Heb je heerlijke shampoo bars en/of conditioner bars aangeschaft en ben je nog op zoek naar een duurzame maar mooie manier om ze na gebruik te bewaren? Neem dan eens een kijkje tussen de verschillende shampoo bars uit ons assortiment. Plaats het zeepbakje naar wens in de winkelmand en bestel het zeepbakje in de webshop. Wanneer je voor 12:00 ’s middags een bestelling plaatst, zorgen wij ervoor dat je bestelling dezelfde dag nog verzonden wordt. Wist je dat we al onze producten verzenden in verzenddozen die gemaakt zijn van 100% gerecycled materiaal?

Wanneer je een vraag of een opmerking hebt over een zeephouder uit ons aanbod, staan we je graag te woord. Neem dus gerust contact met ons op als je meer informatie wenst. Bel naar 06-19131745 of laat je vraag en contactgegevens achter in het contactformulier.