Bamboe bekers

Toont alle 3 resultaten

Bamboe bekers kopen

Wil je bamboe bekers aanschaffen? Deze kun je bestellen op de website van Eco-Company. Dit is een uitstekende vervanger voor de plastic of stenen bekers en geven een leuk beeld op tafel en in de kast. De bekers zijn gewoon herbruikbaar, dus ze zijn een zeer duurzame keuze voor in de keuken. Met een bamboe beker kies je voor een plasticvrije optie en help je mee aan een duurzamere wereld.

 

De bamboe bekers worden gemaakt van de bamboe plant. Deze plant kan wel tot een meter per dag groeien en is zeer stevig. Hierdoor is dit een uitstekende grondstof voor bijvoorbeeld bekers en andere voorwerpen die je in het dagelijks leven gebruikt. Het is wel aan te raden om de bamboe bekers met de hand af te wassen. Hiermee garandeer je een langere levensduur van dit natuurproduct.

 

Bamboe bekers bestellen bij Eco-Company

  • Voor 12 uur besteld, dezelfde dag verzonden;
  • Bij besteding vanaf €25,- betaat u geen verzendkosten;
  • Onze verzenddozen zijn van 100% gerecycled materiaal;
  • Ethisch geproduceerd en van de hoogste kwaliteit.

 

Wil jij bijdragen aan een duurzamere wereld? Bestel dan de bamboe bekers op onze website. Wij zullen deze dan zo snel mogelijk bestellen. Indien je nog vragen hebt, staat onze klantenservice voor jou klaar.

 

Het voordeel van een bamboe beker

Een bamboe beker heeft diverse voordelen. Zo drinkt de beker bijvoorbeeld precies hetzelfde als een gewone beker. Tevens is de beker biologisch afbreekbaar, dus als deze kapot gaat kan je hem met een gerust hart weggooien. Een stenen beker is niet biologisch afbreekbaar, waardoor deze lang kan blijven liggen. Daarnaast ziet een bamboe beker er ook ontzettend leuk uit en je kunt er allemaal verschillende dranken in serveren.

 

Hoe wordt een bamboe beker gemaakt?

De bamboeplant is een grassoort die zeer snel groeit. Er bestaan wel 1575 verschillende soorten bamboes, waarvan sommigen zelfs een meter per dag kunnen groeien. Hierdoor kan van een bamboeplant na één seizoen al diverse bekers gemaakt worden. De bekers hebben een hoogte van 8,5cm en een doorsnee van 6 centimeter. De bekers worden wat geschuurd, en dat is het enige wat er nodig is om een bamboe beker te maken.

 

Kies voor bamboe bekers

Wil jij meewerken aan een duurzamere wereld waarin meer biologische artikelen gebruikt worden? Kies dan voor de bamboe bekers van Eco-Company. Daarnaast bieden wij nog veel meer duurzame artikelen. Wat dacht je van bamboe rietjes, die perfect bij de bamboe bekers passen? Plaats direct een bestelling via onze website, zodat je mee kan werken aan een duurzamere wereld. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden jouw vragen over onze producten graag.